03/11/2019 03/11/2019 Κάθε φορά που επισκέπτεται έναν Ιερό Ναό ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος δεν διστάζει να ευχαριστήσει κληρικούς και λαϊκούς για τον ζήλο που επιδεικνύουν στην εκτέλεση των ενοριακών τους καθηκόντων. Το ίδιο έπραξε και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά στη συνοικία Κουσούντζακ του Βελιγραδίου, όπου προεξήρχε της Θείας...
03 Νοεμβρίου, 2019 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2019 - 14:10

Ο Πατ. Σερβίας στηρίζει τις ενορίες του Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Ο Πατ. Σερβίας στηρίζει τις ενορίες του Βελιγραδίου

Κάθε φορά που επισκέπτεται έναν Ιερό Ναό ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος δεν διστάζει να ευχαριστήσει κληρικούς και λαϊκούς για τον ζήλο που επιδεικνύουν στην εκτέλεση των ενοριακών τους καθηκόντων.

Το ίδιο έπραξε και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά στη συνοικία Κουσούντζακ του Βελιγραδίου, όπου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, συγχαίροντας άπαντες για την περάτωση των εργασιών συντήρησης του ναού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος ευλόγησε τους άρτους ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με τους εφημερίους του ναού και τους πιστούς. “Οι ποιμαντικές επισκέψεις του κ.κ. Ειρηναίου αποτελούν μεγάλη ευλογία για τους πιστούς” τόνισε ο π. Νικόλαος Γκάβριτς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων