21/07/2019 21/07/2019 Επιστολή με την οποία συγχαίρει τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ Ειρηναίο για τη συμπλήρωση 45 χρόνων Αρχιερατείας απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος. “Ως επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Σερβίας έχετε συμβάλει τα μέγιστα για τη διατήρηση της κανονικότητας στην Εκκλησία και αυτό ο Ορθόδοξος κόσμος το γνωρίζει. Εύχομαι ο Θεός...
21 Ιουλίου, 2019 - 10:42

Ο Πατρ. Μόσχας για τα 45 χρόνια Αρχιερατείας του Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Μόσχας για τα 45 χρόνια Αρχιερατείας του Πατρ. Σερβίας

Επιστολή με την οποία συγχαίρει τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ Ειρηναίο για τη συμπλήρωση 45 χρόνων Αρχιερατείας απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος.

“Ως επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Σερβίας έχετε συμβάλει τα μέγιστα για τη διατήρηση της κανονικότητας στην Εκκλησία και αυτό ο Ορθόδοξος κόσμος το γνωρίζει. Εύχομαι ο Θεός να σας ενισχύει στο δύσκολο έργο σας, χαρίζοντας σας πνευματική και σωματική υγεία” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων