18/03/2020 18/03/2020 Ομάδα εμπειρογνωμόνων επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι, προκειμένου να τον ενημερώσουν αναφορικά με την πανδημία του COVID-19. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου Σερβίας, ο Πατριάρχης “συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης όσον αφορά την πανδημία, δέχεται τις συμβουλές των γιατρών, λοιμοξιωλόγων και επιδημιολόγων”. Επίσης, καλεί , όλους τους...
18 Μαρτίου, 2020 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 7:59

Ο Πατρ. Σερβίας δέχεται τις συμβουλές των ιατρών

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Σερβίας δέχεται τις συμβουλές των ιατρών

Ομάδα εμπειρογνωμόνων επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι, προκειμένου να τον ενημερώσουν αναφορικά με την πανδημία του COVID-19.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου Σερβίας, ο Πατριάρχης “συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης όσον αφορά την πανδημία, δέχεται τις συμβουλές των γιατρών, λοιμοξιωλόγων και επιδημιολόγων”.
Επίσης, καλεί , όλους τους πολίτες της Δημοκρατίας της Σερβίας να τηρήσουν αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωναϊό.
Τέλος, “αποφάσισε με το προσωπικό του παράδειγμα, ως ηλικιωμένος πολίτης, να τηρήσει τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα που έθεσαν οι εμπειρογνώμονες και τα κρατικά όργανα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων