23/12/2019 23/12/2019 Πανηγυρική εκδήλωση με θέμα «Οκτώ Αιώνες Αυτοκέφαλης Σερβικής Εκκλησίας 1219-2019», πραγματοποιήθηκε στην Κρύπτη του Ιερού Ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι. Στην εκδήλωση παρευρήθησαν ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ο Αντιδήμαρχος Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς , ο  Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς, και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της εκκλησίας....
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:00

Ο Πατρ. Σερβίας στην Κρύπτη του Αγίου Σάββα

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Σερβίας στην Κρύπτη του Αγίου Σάββα

Πανηγυρική εκδήλωση με θέμα «Οκτώ Αιώνες Αυτοκέφαλης Σερβικής Εκκλησίας 1219-2019», πραγματοποιήθηκε στην Κρύπτη του Ιερού Ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι.

Στην εκδήλωση παρευρήθησαν ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ο Αντιδήμαρχος Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς , ο  Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς, και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της εκκλησίας.

«Το Βελιγράδι είναι υπερήφανο για τον εορτασμό οκτώ αιώνων αυτοκέφαλης εκκλησίας. Οι οκτώ αιώνες ύπαρξης της Εκκλησίας μας είναι οκτώ αιώνες ύπαρξης του κράτους μας, γεγονός που αποδεικνύει ότι είμαστε ένας από τους παλαιότερους λαούς με μακρά εθνική και εκκλησιαστική παράδοση» δήλωσε ο αντιδήμαρχος  Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων