23/09/2019 23/09/2019 Η μνήμη των Αγίων Ιωακείμ και Άννης εορτάσθη χθες 22 Σεπτεμβρίου, (με το παλαιό ημερολόγιο) στον Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Βελιγράδι. Στην θεία λειτουργία παρέστη συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ο οποίος και κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων. Υπενθυμίζεται ότι ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίες εξήλθε από το νοσοκομείο...
23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2019 - 11:43

Ο Πατρ. Σερβίας στον καθεδρικό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Σερβίας στον καθεδρικό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Η μνήμη των Αγίων Ιωακείμ και Άννης εορτάσθη χθες 22 Σεπτεμβρίου, (με το παλαιό ημερολόγιο) στον Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Βελιγράδι.
Στην θεία λειτουργία παρέστη συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ο οποίος και κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίες εξήλθε από το νοσοκομείο στις 6 Σεπτεμβρίου μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η υγεία του είχε κλονιστεί λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Βελιγράδι και της υπερκόπωσης από τις συχνές ποιμαντικές του περιοδείες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων