27/05/2019 27/05/2019 Την βασιλική του Αγίου Στεφάνου στη Βουδαπέστη, επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ουγγαρία. Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας επισκέφθηκε επίσης την σερβική πρεσβεία στην ουγγρική πρωτεύουσα. Ο πρέσβης κ. Ο Ιβάν Τοντόροφ διοργάνωσε δεξίωση προς τιμήν του Πατριάρχη στην οποία παραβρέθηκαν διπλωμάτες, εκπρόσωποι της Εκκλησίας αλλά μέλη...
27 Μαΐου, 2019 - 9:02

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος στην Ουγγαρία

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ειρηναίος στην Ουγγαρία

Την βασιλική του Αγίου Στεφάνου στη Βουδαπέστη, επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ουγγαρία.

Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας επισκέφθηκε επίσης την σερβική πρεσβεία στην ουγγρική πρωτεύουσα. Ο πρέσβης κ. Ο Ιβάν Τοντόροφ διοργάνωσε δεξίωση προς τιμήν του Πατριάρχη στην οποία παραβρέθηκαν διπλωμάτες, εκπρόσωποι της Εκκλησίας αλλά μέλη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων