03/12/2019 03/12/2019 Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας Αλεξάντρ Βούτσιτς συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο πρόεδρος Βούτσιτς ενημέρωσε τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την ουσιαστική οικονομική πρόοδο της Σερβίας, η οποία είναι αποτέλεσμα δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήθηκε ότι η περισσότερη δουλειά και η περισσότερη...
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2019 - 8:46

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος στον πρόεδρο της Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ειρηναίος στον πρόεδρο της Σερβίας

Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας Αλεξάντρ Βούτσιτς συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.

Ο πρόεδρος Βούτσιτς ενημέρωσε τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την ουσιαστική οικονομική πρόοδο της Σερβίας, η οποία είναι αποτέλεσμα δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήθηκε ότι η περισσότερη δουλειά και η περισσότερη ενότητα είναι αυτό που θα παράγει πάντα σημαντικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς και θα καταστήσει τη Σερβία ένα καλύτερο και πιο οργανωμένο κράτος για όλους τους πολίτες της.

Ο Πατριάρχης Σερβίας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την προσωπική και ανιδιοτελή αφοσίωσή του και την παροχή βοήθειας από το κράτος για την ολοκλήρωση έργων στο Ναό του Αγίου Σάββα στο Βρακάρ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων