03/12/2019 03/12/2019 Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας Αλεξάντρ Βούτσιτς συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο πρόεδρος Βούτσιτς ενημέρωσε τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την ουσιαστική οικονομική πρόοδο της Σερβίας, η οποία είναι αποτέλεσμα δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήθηκε ότι η περισσότερη δουλειά και η περισσότερη...
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2019 - 8:46

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος στον πρόεδρο της Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ειρηναίος στον πρόεδρο της Σερβίας

Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας Αλεξάντρ Βούτσιτς συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.

Ο πρόεδρος Βούτσιτς ενημέρωσε τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την ουσιαστική οικονομική πρόοδο της Σερβίας, η οποία είναι αποτέλεσμα δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήθηκε ότι η περισσότερη δουλειά και η περισσότερη ενότητα είναι αυτό που θα παράγει πάντα σημαντικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς και θα καταστήσει τη Σερβία ένα καλύτερο και πιο οργανωμένο κράτος για όλους τους πολίτες της.

Ο Πατριάρχης Σερβίας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την προσωπική και ανιδιοτελή αφοσίωσή του και την παροχή βοήθειας από το κράτος για την ολοκλήρωση έργων στο Ναό του Αγίου Σάββα στο Βρακάρ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων