01/11/2021 01/11/2021 Στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ενορία του Αγίου Λουκά στο Κοσούνιατκ συμμετείχε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στέλνοντας μήνυμα ότι η συμμετοχή του καθενός μας, εφόσον η υγεία μας το επιτρέπει, σε τέτοιες κινήσεις είναι προσφορά στον ίδιο τον Θεό. Με αφορμή την εορτή του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά, με το παλαιό εορτολόγιο, ο Μακαριώτατος...
01 Νοεμβρίου, 2021 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2021 - 11:52

Ο Πατριάρχης Πορφύριος έδωσε αίμα για καλό σκοπό

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Πορφύριος έδωσε αίμα για καλό σκοπό

Στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ενορία του Αγίου Λουκά στο Κοσούνιατκ συμμετείχε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στέλνοντας μήνυμα ότι η συμμετοχή του καθενός μας, εφόσον η υγεία μας το επιτρέπει, σε τέτοιες κινήσεις είναι προσφορά στον ίδιο τον Θεό.

Με αφορμή την εορτή του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά, με το παλαιό εορτολόγιο, ο Μακαριώτατος ιερούργησε στην ενορία του Κοσούνιατκ προτρέποντας του πιστούς στο κήρυγμά του να προσφέρουν την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για τον πλησίον καθώς αυτό αποτελεί ύψιστη πράξη προσφοράς, κυρίως, προς τον Πανάγαθο Θεό.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία την οποία διοργάνωσε η ενορία. Όπως έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος, υπογράμμισε: “Με την ενέργεια αυτή της ενορίας βοηθήσαμε τους κληρονόμους ιατρούς του Αγίου Λουκά να θεραπεύσουν κάποιον από τους αδελφούς μας ή τις αδελφές μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων