21/12/2021 21/12/2021 Συγχαρητήριο μήνυμα μετέφερε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στους διακεκριμένους στο άθλημα της υδατοσφαίρισης Ντέγιαν Σάβιτς και Φιλίπ Φιλίποβιτς οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί επανειλημμένα ως ο καλύτερος προπονητής και ο καλύτερος παίκτης αντίστοιχα στην Ευρώπη και τον κόσμο. «Περισσότερο, πιστεύω, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι είναι οι καλύτεροι όλων των εποχών. Ούτε στο ελάχιστο, γιατί ο...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2021 - 12:17

Ο Πατριάρχης Πορφύριος για τους κορυφαίους της σερβικής υδατοσφαίρισης

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Πορφύριος για τους κορυφαίους της σερβικής υδατοσφαίρισης

Συγχαρητήριο μήνυμα μετέφερε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος στους διακεκριμένους στο άθλημα της υδατοσφαίρισης Ντέγιαν Σάβιτς και Φιλίπ Φιλίποβιτς οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί επανειλημμένα ως ο καλύτερος προπονητής και ο καλύτερος παίκτης αντίστοιχα στην Ευρώπη και τον κόσμο.

«Περισσότερο, πιστεύω, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι είναι οι καλύτεροι όλων των εποχών. Ούτε στο ελάχιστο, γιατί ο Φιλίπ και ο Ντέγιαν είναι φίλοι μου. Συγχαρητήρια κύριοι, σε εσάς και την οικογένειά σας. Είστε οι καλύτεροι στον αθλητισμό, γιατί είστε οι καλύτεροι σύζυγοι, μπαμπάδες, και οι καλύτεροι φίλοι. Ευλογημένη η μάνα που σε γέννησε και η Σερβία που σε έχει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φίλιπ Φιλίποβιτς αναδείχθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του ως ο καλύτερος παίκτης του κόσμου για το 2021 από την FINA στην τελευτή βράβευσης στο Άμπου Ντάμπι. Ο Ντέγιαν Σάβιτς είναι Σέρβος επαγγελματίας προπονητής υδατοσφαίρισης και πρώην παίκτης. Αυτή τη στιγμή υπηρετεί ως προπονητής της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Σερβίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων