02/04/2022 02/04/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος διένειμε πάνω από εννέα τόνους τροφίμων και προϊόντων υγιεινής σε πάνω από εκατό πολύτεκνες οικογένειες στο Zemun Polje, μια αστική γειτονιά στο Βελιγράδι. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι “Θα προσπαθήσουμε, αν θέλει ο Θεός, να οργανωθούμε λίγο καλύτερα και να συμμετάσχουμε πιο ενεργά στο μεγαλώσει μια οικογένεια και να μεγαλώσουν τα...
02 Απριλίου, 2022 - 19:29

Ο Πατριάρχης Πορφύριος μοίρασε δέματα αγάπης σε πολύτεκνες οικογένειες

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Πορφύριος μοίρασε δέματα αγάπης σε πολύτεκνες οικογένειες

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος διένειμε πάνω από εννέα τόνους τροφίμων και προϊόντων υγιεινής σε πάνω από εκατό πολύτεκνες οικογένειες στο Zemun Polje, μια αστική γειτονιά στο Βελιγράδι.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

“Θα προσπαθήσουμε, αν θέλει ο Θεός, να οργανωθούμε λίγο καλύτερα και να συμμετάσχουμε πιο ενεργά στο μεγαλώσει μια οικογένεια και να μεγαλώσουν τα παιδιά σύμφωνα με τις αξίες του Ευαγγελίου μας”, είπε ο Μακαριώτατος.

“Πολλοί ορίζουν το σύστημα αξιών μας ως κάτι που έχει ξεπεραστεί, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που είναι απαραίτητο για κάθε άνθρωπο και πρέπει να είναι και το κέντρο της ζωής του είναι ακριβώς αυτό στο οποίο μας καλεί ο Χριστός. Η αγάπη πρέπει να είναι το νόημα του ανθρώπου. Η αγάπη συνεπάγεται κοινότητα, επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Συνεπάγεται μια κοινότητα στην οποία όλοι είναι μοναδικοί, όλοι είναι εξίσου πολύτιμοι, ο καθένας έχει την δυνατότητα να μεγιστοποιεί τις ικανότητές του”, υπογράμμισε.

“Ελπίζω ότι θα υπάρξουν περισσότεροι άνθρωποι που θα ενθαρρύνονται να βοηθήσουν σε τέτοιες φιλανθρωπικές ενέργειες”, κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων