21/01/2022 22/01/2022 Σε διάψευση των πρόσφατων δημοσιευμάτων από μερίδα Ελληνικών και Ρωσικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, προέβη το Πατριαρχείο Σερβίας σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων του Πατριαρχείου Σερβίας στο Σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Τanjug», τα δημοσιεύματα περί προσεχούς...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 22:26
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 2:50

Ο Πατριάρχης Σερβίας δεν θα επισκεφτεί το Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας δεν θα επισκεφτεί το Φανάρι

Σε διάψευση των πρόσφατων δημοσιευμάτων από μερίδα Ελληνικών και Ρωσικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, προέβη το Πατριαρχείο Σερβίας σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων του Πατριαρχείου Σερβίας στο Σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Τanjug», τα δημοσιεύματα περί προσεχούς επίσκεψης του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Σερβίας στο Φανάρι είναι απλά εικασίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων