14/06/2021 14/06/2021 Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr Το αμέριστο ενδιαφέρον του για τις φτωχές οικογένειες έδειξε για ακόμη μια φορά ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος ο οποίος πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε σπίτια πολυτέκνων στο Μπουτζάνοβατς. Ο Μακαριώτατος κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με τις οικογένειες τους εξέφρασε την πάγια θέση της Εκκλησίας ότι πάντα θα στέκεται δίπλα...
14 Ιουνίου, 2021 - 9:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2021 - 9:06

Ο Πατριάρχης Σερβίας είδε την αναμέτρηση Τζόκοβιτς-Τσιτσιπά

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας είδε την αναμέτρηση Τζόκοβιτς-Τσιτσιπά

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Το αμέριστο ενδιαφέρον του για τις φτωχές οικογένειες έδειξε για ακόμη μια φορά ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος ο οποίος πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε σπίτια πολυτέκνων στο Μπουτζάνοβατς.

Ο Μακαριώτατος κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με τις οικογένειες τους εξέφρασε την πάγια θέση της Εκκλησίας ότι πάντα θα στέκεται δίπλα τους και τους προσέφερε μια γενναιόδωρη υλική βοήθεια.

Μάλιστα, σε ένα από τα σπίτια που επισκέφθηκε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαζί με τα παιδιά τον τελικό του Roland Garros, μεταξύ του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του δικού μας, Στέφανου Τσιτσιπά.

Το “ευχαριστώ” του Τζόκοβιτς στους Έλληνες

O Nόβακ Τζόκοβιτς, αφού πρώτα απέκλεισε τον «βασιλιά» της χωμάτινης επιφάνειας, Ράφα Ναδάλ, στον τελικό έκαμψε την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα να προηγείται με 2-0 σετ, αλλά τελικά να γνωρίζει την ήττα με 3-2 σετ από τον Σέρβο. Ο «Νόλε» έφτασε τους 19 τίτλους και στις δηλώσεις του κατά την απονομή είχε πολλά να πει για τη σθεναρή αντίσταση που βρήκε από τον 22χρονο Έλληνα τενίστα, αλλά και για τη σχέση αγάπης ανάμεσα στον σερβικό και τον ελληνικό λαό.

Αρχικά, ο Τζόκοβιτς είπε για τον Τσιτσιπά: «Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτήν τη στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά, σε έναν τελικό Grand Slam. Είναι αυτά τα παιχνίδια, στα οποία μαθαίνεις περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο. Θα βγει πιο δυνατός από αυτό το παιχνίδι. Και σίγουρα θα κατακτήσει πολλά Grand Slam στην πορεία! Απόλυτος σεβασμός για εσένα και την ομάδα σου Στέφανε!».

Λίγο αργότερα, ο «Τζόκο» ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη σχέση… αγάπης πολλών ετών με τους Σέρβους, αλλά και για τη σταθερή στήριξη που έχει ο ίδιος από τους Έλληνες φιλάθλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων