16/08/2019 16/08/2019 Αναφορά στη Θεία Κοινωνία έκανε μετά την χθεσινή θεία λειτουργία ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας τόνισε ότι με την Θεία Κοινωνία λαμβάνουμε μέσα μας το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου. Κάλεσε επίσης, τους πιστούς να κοινωνούν όσο το δυνατόν πιο συχνά, αλλά να το κανουν με προσοχή και με...
16 Αυγούστου, 2019 - 8:37

Ο Πατριάρχης Σερβίας για την Θεία Κοινωνία

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας για την Θεία Κοινωνία

Αναφορά στη Θεία Κοινωνία έκανε μετά την χθεσινή θεία λειτουργία ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.
Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας τόνισε ότι με την Θεία Κοινωνία λαμβάνουμε μέσα μας το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου.
Κάλεσε επίσης, τους πιστούς να κοινωνούν όσο το δυνατόν πιο συχνά, αλλά να το κανουν με προσοχή και με τον σωστό τρόπο, δηλαδή “νηστεία, προσευχή και μετάνοια”
“Όλα όσα βλέπουμε και δεν βλέπουμε δημιουργούνται από τον Θεό και την αγάπη Του για μας”, δήλωσε ο Πατριάρχης Ειρηναίος υπενθυμίζοντας ότι είμαστε όλοι “τα πιο τέλεια πλάσματα του Θεού, γιατί έχουμε την εικόνα του Θεού μέσα μας”.
«Αυτό που ο Κύριος περιμένει από εμάς είναι πρωτίστως η αγάπη του Θεού, αλλά και η αγάπη για τον πλησίον μας, για κάθε άνθρωπο , ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος ή την εθνικότητα», τόνισε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων