03/01/2024 03/01/2024 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μοίρασε σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ, χριστουγεννιάτικα δώρα σε ασυνόδευτα παιδιά από την περιοχή Zvečanska, σε μαθητές από το Βελιγράδι, και σε παιδιά που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες. Αυτή η φιλανθρωπική δράση διοργανώθηκε από την Αρχιεπισκοπή Βελιγραδίου και Καρλοβικίου σε συνεργασία με την Εκκλησία του Αγίου Σάββα...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 17:38

Ο Πατριάρχης Σερβίας μοίρασε πακέτα αγάπης σε ασυνόδευτα παιδιά και σε πολύτεκνες οικογένειες

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας μοίρασε πακέτα αγάπης σε ασυνόδευτα παιδιά και σε πολύτεκνες οικογένειες

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μοίρασε σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ, χριστουγεννιάτικα δώρα σε ασυνόδευτα παιδιά από την περιοχή Zvečanska, σε μαθητές από το Βελιγράδι, και σε παιδιά που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες.

Αυτή η φιλανθρωπική δράση διοργανώθηκε από την Αρχιεπισκοπή Βελιγραδίου και Καρλοβικίου σε συνεργασία με την Εκκλησία του Αγίου Σάββα για έκτη συνεχή χρονιά.

Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος είπε μεταξύ άλλων ότι ο Άγιος Σάββας μας βοηθά στο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε μέρα, να είμαστε καλοί με τους γονείς, τις αδερφές και τα αδέρφια, τους γείτονες, τους συγγενείς, και με όλο τον κόσμο.

“Το μεγαλύτερο δώρο που έχουμε ως άνθρωποι, ως παιδιά και ως ενήλικες, είναι η γέννηση του Ιησού Χριστού μας, αλλά και το μεγαλύτερο δώρο μας στον Θεό Ιησού, είναι να είμαστε καλοί, να προσπαθούμε να είμαστε καλοί, να δείχνουμε κατανόηση μεταξύ μας”, επεσήμανε.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τόπλικα κ. Πέτρος, κληρικοί, ευεργέτες, εθελοντές, καλεσμένοι και πολλά παιδιά.

Πηγή: tvhram

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων