19/09/2022 19/09/2022 Η τέταρτη κατά σειρά εκδήλωση αφιερωμένη στην συγκέντρωση δωρεών για τις εργασίες αποκατάστασης στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 σε εστιατόριο του Βελιγραδίου, με την υποστήριξη του ιδρύματος “Nikola Kojovic”. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριωτάτος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.  Επίσης, παρέστησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μarca...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2022 - 23:55

Ο Πατριάρχης Σερβίας σε εκδήλωση για την Ι.Μ. Χιλανδαρίου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας σε εκδήλωση για την Ι.Μ. Χιλανδαρίου

Η τέταρτη κατά σειρά εκδήλωση αφιερωμένη στην συγκέντρωση δωρεών για τις εργασίες αποκατάστασης στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 σε εστιατόριο του Βελιγραδίου, με την υποστήριξη του ιδρύματος “Nikola Kojovic”.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριωτάτος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος

Επίσης, παρέστησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μarca κ. Σάββας, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βέλικα Ρέμετα Αρχιμανδρίτης Στέφανος καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού.

 

(Φωτογραφίες: tvhram.rs)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων