26/10/2023 26/10/2023 Παρουσία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, η διάλεξη του Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία Ζάχαρου, εκ της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας, στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου.  Στο Αμφιθέατρο της Σχολής παρέστησαν επίσης Επίσκοποι της Σερβικής Εκκλησίας, κληρικοί, ακαδημαϊκοί καθηγητές, καθώς και φοιτητές και φοιτήτριες. Ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας μίλησε για...
26 Οκτωβρίου, 2023 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2023 - 9:36

Ο Πατριάρχης Σερβίας στη διάλεξη του Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας στη διάλεξη του Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου

Παρουσία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, η διάλεξη του Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία Ζάχαρου, εκ της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας, στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου. 

Στο Αμφιθέατρο της Σχολής παρέστησαν επίσης Επίσκοποι της Σερβικής Εκκλησίας, κληρικοί, ακαδημαϊκοί καθηγητές, καθώς και φοιτητές και φοιτήτριες.

Ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας μίλησε για τη νήψη του νου και τη θεία χάρη ενώ ακολούθησε διάλογος με το κοινό που παρακολούθησε τη διάλεξη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων