03/11/2022 03/11/2022 Στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Σρέμσκι Καρλόβτσι, επί της εορτής του Οσίου Ιλαρίωνα του Μεγάλου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων και του Πατριαρχικού Διοικητικού Συμβουλίου. Των συνεδριάσεων προήδρευσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, και συζητήθηκαν σημαντικά τρέχοντα θέματα από τη ζωή της Αγίας Εκκλησίας. Μέλη της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων επισκέφθηκαν την...
03 Νοεμβρίου, 2022 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2022 - 20:33

Ο Πατριάρχης Σερβίας στην Ιερά Σύνοδο των Επισκόπων στο Σρέμσκι Καρλόβτσι

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας στην Ιερά Σύνοδο των Επισκόπων στο Σρέμσκι Καρλόβτσι

Στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Σρέμσκι Καρλόβτσι, επί της εορτής του Οσίου Ιλαρίωνα του Μεγάλου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων και του Πατριαρχικού Διοικητικού Συμβουλίου.

Των συνεδριάσεων προήδρευσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, και συζητήθηκαν σημαντικά τρέχοντα θέματα από τη ζωή της Αγίας Εκκλησίας.

Μέλη της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων επισκέφθηκαν την Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Πατριαρχείου Σερβίας στο Σρέμσκι Κάρλοβτσι και τα Πατριαρχικά-Μητροπολιτικά Αρχεία που βρίσκονται προσωρινά στο κτίριο της Σχολής.

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από spc.rs

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων