17/08/2022 17/08/2022 Την ευλογία του στην Εθνική Μπάσκετ της Σερβίας έδωσε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος ο οποίος παρέστη στην προπόνηση στη Stark Arena λίγες ώρες πριν τον φιλικό αγώνα που θα δώσει η ομάδα στη Λιουμπλιάνα με την Σλοβενία στο πλαίσιο προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες και τα προκριματικά για το...
17 Αυγούστου, 2022 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2022 - 11:38

Ο Πατριάρχης Σερβίας στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ

Την ευλογία του στην Εθνική Μπάσκετ της Σερβίας έδωσε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος ο οποίος παρέστη στην προπόνηση στη Stark Arena λίγες ώρες πριν τον φιλικό αγώνα που θα δώσει η ομάδα στη Λιουμπλιάνα με την Σλοβενία στο πλαίσιο προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες και τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

“Την Τετάρτη η Εθνική θα δώσει φιλικό αγώνα με την Εθνική Σλοβενίας στη Λιουμπλιάνα, όπου έχω και πολλούς γνωστούς και φίλους. Δυστυχώς, παρά την επιθυμία να παραστώ, λόγω των υποχρεώσεών μου δεν μπορώ να ανταποκριθώ στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της Σερβίας και της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της Σλοβενίας να παρακολουθήσω τον αγώνα. Εύχομαι και στις δύο εθνικές ομάδες καλή επιτυχία στην επερχόμενη διοργάνωση”, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μακαριώτατος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων