19/08/2021 20/08/2021 Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη πόλη Ντόμποϊ της Δημοκρατίας της Σέρπσκα στη Βοσνία με αφορμή την εορτή της Μεταμόρφσης του Σωτήρος, με το παλαιό εορτολόγιο (6/19 Αυγούστου). Με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο συλλειτούργησαν οι Πανιερώτατοι Επίσκοποι Μπάτσκας κ. Ειρηναίος, Βράνιε κ. Παχώμιος, Ζβορνικίου και...
19 Αυγούστου, 2021 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2021 - 16:03

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Ντόμποϊ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Ντόμποϊ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη πόλη Ντόμποϊ της Δημοκρατίας της Σέρπσκα στη Βοσνία με αφορμή την εορτή της Μεταμόρφσης του Σωτήρος, με το παλαιό εορτολόγιο (6/19 Αυγούστου).

Με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο συλλειτούργησαν οι Πανιερώτατοι Επίσκοποι Μπάτσκας κ. Ειρηναίος, Βράνιε κ. Παχώμιος, Ζβορνικίου και Τούζλας κ. Φώτιος, Γκορνιοκαρλοβικίου κ. Γεράσιμος, Κρούσεβατς κ. Δαυίδ και Βαλιέβο κ. Ησύχιος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε Ιερά λιτανεία στους δρόμους της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος πραγματοποιεί από χθες επίσημη επίσκεψη στην Επισκοπή Ζβορνκίου και Τούζλας όπου έτυχε θερμής υποδοχής από κλήρο και λαό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων