06/06/2019 06/06/2019 Με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ. κ. Ειρηναίος, συνοδευόμενος από τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ.  Ιωάννη. Ο Πατριάρχης Ειρηναίος πραγματοποιεί πολυήμερη επίσκεψη στην περιοχή και ήδη έχει συναντηθεί με αξιωματούχους της Συρίας, μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο της χώρας. Ο πρόεδρος Μισέλ Αούν καλωσόρισε τον Πατριάρχη Σερβίας εκφράζοντας την...
06 Ιουνίου, 2019 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2019 - 13:39

Ο Πατριάρχης Σερβίας στον πρόεδρο του Λιβάνου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας στον πρόεδρο του Λιβάνου

Με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν συναντήθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ. κ. Ειρηναίος, συνοδευόμενος από τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ.  Ιωάννη.

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος πραγματοποιεί πολυήμερη επίσκεψη στην περιοχή και ήδη έχει συναντηθεί με αξιωματούχους της Συρίας, μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο της χώρας.
Ο πρόεδρος Μισέλ Αούν καλωσόρισε τον Πατριάρχη Σερβίας εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επίσκεψη.
Η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Λιβάνου και των δύο Προκαθημένων επικεντρώθηκε στην κατάσταση στη Μέση Ανατολή αλλά και τον Χριστιανισμό στην ευρύτερη περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων