13/06/2023 13/06/2023 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος έσπευσε να συγχαρεί τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς και τον αστέρα του ΝΒΑ Νίκολα Γιόκιτς, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα όχι μόνο του Σερβικού αλλά του παγκοσμίου αθλητισμού, για τις σημαντικές διακρίσεις τους. «Μπράβο παιδιά! Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας έχει καλά!», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης...
13 Ιουνίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023 - 17:29

Ο Πατριάρχης Σερβίας συγχαίρει Τζόκοβιτς και Γιόκιτς για τις επιτυχίες τους

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας συγχαίρει Τζόκοβιτς και Γιόκιτς για τις επιτυχίες τους

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος έσπευσε να συγχαρεί τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς και τον αστέρα του ΝΒΑ Νίκολα Γιόκιτς, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα όχι μόνο του Σερβικού αλλά του παγκοσμίου αθλητισμού, για τις σημαντικές διακρίσεις τους.

«Μπράβο παιδιά! Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας έχει καλά!», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μακαριώτατος με αφορμή την κατάκτηση του Γαλλικού τουρνουά «Ρολάν Γκαρός» από τον Τζόκοβιτς και του πρωταθλήματος του ΝΒΑ από τον Γιόκιτς με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 κατακτώντας το Γαλλικό τουρνουά «Ρολάν Γκαρός», καθώς επικράτησε στον τελικό του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ με 3-0 σετ και έγινε ο πρώτος τενίστας όλων των εποχών σε κατακτήσεις τουρνουά Γκραν Σλαμ φτάνοντας τους 23 τίτλους, ενώ παράλληλα επέστρεψε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Την ίδια ώρα ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023 στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος ΝΒΑ στην ιστορία τους, επικρατώντας των Μαϊάμι Χιτ με 4-1 νίκες στη σειρά των τελικών του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των τελικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων