02/04/2023 02/04/2023 Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέστηκε από τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ. Ο Μακαριώτατος τέλεσε και δέηση υπέρ του λαού του Κοσσυφοπεδίου και των Μετοχίων. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι «Η Υπεραγία Θεοτόκος είναι το καταφύγιο όλων των Χριστιανών και ως Μητέρα αφενός είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον...
02 Απριλίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2023 - 17:07

Ο Πατριάρχης Σερβίας τέλεσε δέηση υπέρ του λαού του Κοσσυφοπεδίου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας τέλεσε δέηση υπέρ του λαού του Κοσσυφοπεδίου

Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέστηκε από τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ. Ο Μακαριώτατος τέλεσε και δέηση υπέρ του λαού του Κοσσυφοπεδίου και των Μετοχίων.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

«Η Υπεραγία Θεοτόκος είναι το καταφύγιο όλων των Χριστιανών και ως Μητέρα αφενός είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Υιό της, αφετέρου όμως ως μία από εμάς, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί μας και ως εκ τούτου είναι η γέφυρα ανάμεσα στους ανθρώπους και τον Κύριο Χριστό, είναι γέφυρα μεταξύ της γης και του ουρανού. Γι’ αυτό προσευχόμασταν, προσευχόμαστε και σήμερα και θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μας στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια», είπε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του.

«Αυτές τις εβδομάδες επικαλούμαστε την μεσιτεία της Παναγίας για να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας, τις αμαρτίες μας, για να προστατέψει τους αδελφούς μας στο Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια», υπογράμμισε ο Πατριάρχης Πορφύριος μιλώντας για την Υπεραγία Θεοτόκο.

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από spc.rs

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων