25/03/2019 25/03/2019 Την επέτειο της ελληνικής επανάστασης του 1821 τίμησε το Πατριαρχείο της Σερβίας με δοξολογία που τελέστηκε στο στο παρεκκλήσι του Αγίου Συμεών του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι, προεξάρχοντος του Πατριάρχη Σερβίας, κ.κ. Ειρηναίου . Στην δοξολογία παρέστησαν ο Πρεσβύτερος  Παναγιώτης Καρατάσιος, κληρικός της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Πρεσβύτερος και ο ιερέας της Μονής του Αγίου Αρχαγγέλου Γαβριήλ,...
25 Μαρτίου, 2019 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2019 - 18:49

Ο Πατριάρχης Σερβίας τιμά την ελληνική επανάσταση

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας τιμά την ελληνική επανάσταση

Την επέτειο της ελληνικής επανάστασης του 1821 τίμησε το Πατριαρχείο της Σερβίας με δοξολογία που τελέστηκε στο στο παρεκκλήσι του Αγίου Συμεών του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι, προεξάρχοντος του Πατριάρχη Σερβίας, κ.κ. Ειρηναίου .

Στην δοξολογία παρέστησαν ο Πρεσβύτερος  Παναγιώτης Καρατάσιος, κληρικός της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Πρεσβύτερος και ο ιερέας της Μονής του Αγίου Αρχαγγέλου Γαβριήλ, κι άλλοι ιερείς.

Παρόντες επίσης ήταν οι Πρέσβεις της Ελλάδας και της Κύπρου στο Βελιγράδι, και μέλη της ελληνικής κοινότητας στη σερβική πρωτεύουσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων