15/06/2022 15/06/2022 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε σήμερα, στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι, τον Πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στη Σερβία, Μπάσιλα Σαλάχ (Басела Салаха). Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ελπίδα ότι η συνεργασία, που πραγματοποιείται σε πολλά επίπεδα, θα συνεχιστεί και θα βελτιωθεί. Από την μεριά του ο Πρέσβης αναφέρθηκε στη δέσμευση...
15 Ιουνίου, 2022 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2022 - 17:59

Ο Πατριάρχης Σερβίας υποδέχθηκε τον Αιγύπτιο Πρέσβη

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας υποδέχθηκε τον Αιγύπτιο Πρέσβη

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε σήμερα, στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι, τον Πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στη Σερβία, Μπάσιλα Σαλάχ (Басела Салаха).

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ελπίδα ότι η συνεργασία, που πραγματοποιείται σε πολλά επίπεδα, θα συνεχιστεί και θα βελτιωθεί.

Από την μεριά του ο Πρέσβης αναφέρθηκε στη δέσμευση του Μακαριωτάτου στην οικοδόμηση ειρήνης, κατανόησης και εμπιστοσύνης στην περιοχή.

Οι συνομιλητές συμφώνησαν ότι σε μια εποχή διχόνοιας και μισαλλοδοξίας, η ειρήνη και η αμοιβαία συνεργασία είναι ο μόνος δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί.

Στην υποδοχή παρέστη ο εκλεγείς Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Marca κ. Σάββας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων