11/03/2021 11/03/2021 Τον Πρέσβη της Ρωσίας στο Βελιγράδι, Αλεξάνταρ Μπόκαν Καρσνένκο, υποδέχθηκε την Πέμπτη 11 Μαρτίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Πορφύριος.  Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο πλευρών βρέθηκαν οι παραδοσιακές σχέσεις μεταξύ Σερβίας και Ρωσίας καθώς και τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψή του Ρώσου διπλωμάτη και δεσμεύτηκε για...
11 Μαρτίου, 2021 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 16:33

Ο Πατριάρχης Σερβίας υποδέχθηκε τον Ρώσο Πρέσβη

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας υποδέχθηκε τον Ρώσο Πρέσβη

Τον Πρέσβη της Ρωσίας στο Βελιγράδι, Αλεξάνταρ Μπόκαν Καρσνένκο, υποδέχθηκε την Πέμπτη 11 Μαρτίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Πορφύριος. 

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο πλευρών βρέθηκαν οι παραδοσιακές σχέσεις μεταξύ Σερβίας και Ρωσίας καθώς και τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψή του Ρώσου διπλωμάτη και δεσμεύτηκε για την καλύτερη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Ο κ. Καρσένκο από τη πλευρά του ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε ενώ, επεσήμανε τη μεγάλη συμβολή του στην επίτευξη της ειρήνης στα Δυτικά Βαλκάνια.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Επίσκοπος Κρούσεβατς κ. Δαυίδ καθώς και ο αναπληρωτής Πρέσβης της Ρωσίας, Αντρέι Ταμιάσοφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων