07/09/2021 07/09/2021 Η συνδρομή του Κράτους στην ολοκλήρωση των εργασιών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος με τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021. Ο Πρόεδρος Βούτσιτς έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην Πατριαρχική Κατοικία στο...
07 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2021 - 23:36

Ο Πατριάρχης Σερβίας υποδέχτηκε τον Πρόεδρο Βούτσιτς

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας υποδέχτηκε τον Πρόεδρο Βούτσιτς

Η συνδρομή του Κράτους στην ολοκλήρωση των εργασιών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος με τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Πρόεδρος Βούτσιτς έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην Πατριαρχική Κατοικία στο Βελιγράδι.

Αναφερόμενος στην συνάντηση μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Σερβίας, μεταξύ άλλων, σημείωσε χαρακτηριστικά: “Σήμερα, στην Πατριαρχική Κατοικία υποδέχτηκα τον Πρόεδρο της Σερβίας κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Συζητήσαμε για την συνδρομή του Κράτους στην ολοκλήρωση της εκκλησίας του Αγίου Σάββα και άλλα σημαντικά έργα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η σχετική ανάρτηση του Σέρβου Προέδρου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων