08/09/2020 08/09/2020 Ο Πατριάρχης της Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, στις 8 Σεπτεμβρίου 2020, δέχθηκε τον πρίγκηπα Αλεξάνδρο της Σερβίας και την πριγκίπισσα Αικατερίνη στο Σερβικό Πατριαρχείο στο Βελιγράδι. Ο Αλέξανδρος Καραγεώργεβιτς της Γιουγκοσλαβίας από τον Οίκο των Καραγεώργεβιτς είναι ο τελευταίος διάδοχος του θρόνου του Βασιλείου της Γιουγκοσλαβίας και επικεφαλής του Οίκου του. To βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας καταργήθηκε...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 16:53

Ο Πατριάρχης της Σερβίας δέχθηκε τον Πρίγκηπα Αλέξανδρο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης της Σερβίας δέχθηκε τον Πρίγκηπα Αλέξανδρο

Ο Πατριάρχης της Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, στις 8 Σεπτεμβρίου 2020, δέχθηκε τον πρίγκηπα Αλεξάνδρο της Σερβίας και την πριγκίπισσα Αικατερίνη στο Σερβικό Πατριαρχείο στο Βελιγράδι.

Ο Αλέξανδρος Καραγεώργεβιτς της Γιουγκοσλαβίας από τον Οίκο των Καραγεώργεβιτς είναι ο τελευταίος διάδοχος του θρόνου του Βασιλείου της Γιουγκοσλαβίας και επικεφαλής του Οίκου του. To βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας καταργήθηκε το 1944, δίνοντας την θέση του στην Σοσιαλιστική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας. Η Κατερίνα, Πριγκίπισσα της Γιουγκοσλαβίας ή αλλιώς Κατερίνα Καρατζόρτζεβιτς είναι η σύζυγος του Αλέξανδρου Καραγεώργεβιτς της Γιουγκοσλαβίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι η μία από τις δύο κόρες της Άννας και του Ρόμπερτ Μπατή. Η Αικατερίνη τελείωσε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση της στην Αθήνα και τη Λωζάνη.

 

Ο πρίγκηπας Αλέξανδρος το 2015

 

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας σε παλαιότερο φωτογραφικό στιγμιότυπο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων