31/08/2019 02/09/2019 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ νοσηλεύεται σε Στρατιωτικό νοσοκομείο της Σερβίας. Συγκεκριμένα ο Πατριάρχης της Σερβίας έγινε δεκτός για θεραπεία την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 λόγω κακής κατάστασης της υγείας του. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή  και η ιατρική ομάδα του Στρατιωτικού νοσοκομείου λαμβάνει όλα τα μέτρα...
31 Αυγούστου, 2019 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2019 - 21:21

Ο Πατριάρχης Σερβίας στο Στρατιωτικό νοσοκομείο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας στο Στρατιωτικό νοσοκομείο

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ νοσηλεύεται σε Στρατιωτικό νοσοκομείο της Σερβίας.

Συγκεκριμένα ο Πατριάρχης της Σερβίας έγινε δεκτός για θεραπεία την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 λόγω κακής κατάστασης της υγείας του.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή  και η ιατρική ομάδα του Στρατιωτικού νοσοκομείου λαμβάνει όλα τα μέτρα για τη θεραπεία και την παροχή επαρκούς νοσηλευτικής φροντίδας όπως ανέφερε η Στρατιωτική Ιατρική ακαδημία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων