15/07/2021 15/07/2021 Ο Πατριάρχης της Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχτηκε στο Πατριαρχικό Μέγαρο του Βελιγραδίου τον πρέσβη της Αιγύπτου στη Σερβίας τον κ. Αμ. Αλγκουβίλι. Στη συνάντηση τονίστηκαν οι φιλικοί δεσμοί μεταξύ του λαού της Σερβίας και του λαού της Αιγύπτου. Ο Αιγύπτιος αξιωματούχος ενημέρωσε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη με τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια αλλά...
15 Ιουλίου, 2021 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2021 - 8:31

O Πρέσβης της Αιγύπτου στον Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
O Πρέσβης της Αιγύπτου στον Πατριάρχη Σερβίας

Ο Πατριάρχης της Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχτηκε στο Πατριαρχικό Μέγαρο του Βελιγραδίου τον πρέσβη της Αιγύπτου στη Σερβίας τον κ. Αμ. Αλγκουβίλι. Στη συνάντηση τονίστηκαν οι φιλικοί δεσμοί μεταξύ του λαού της Σερβίας και του λαού της Αιγύπτου.

Ο Αιγύπτιος αξιωματούχος ενημέρωσε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη με τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια αλλά και όσα έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα ενώ τόνισε και ο ίδιος του δεσμούς των δύο λαών σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερα στάθηκαν στον τουρισμό και την επίσκεψη των Σέρβων τουριστών στην Αίγυπτο σε πρωτοχριστιανικά Ιερά στη χώρα της Αφρικής ενώ ο Πατριάρχης τόνισε τη σημασία των προσκυνημάτων στην πνευματική ζωή  των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων