02/04/2021 02/04/2021 Με τον Πρέσβη της Κύπρου στο Βελιγράδι Δημήτριο Θεοφυλάκτου είχε συνάντηση την Πέμπτη 1 Απριλίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.  Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχαρίστησε τον κύπριο διπλωμάτη για την επίσκεψή του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την συμπάθεια του κυπριακού λαού προς τον σερβικό και τους ισχυρούς δεσμούς που τους...
02 Απριλίου, 2021 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2021 - 10:07

Ο Πρέσβης της Κύπρου στον Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Κύπρου στον Πατριάρχη Σερβίας

Με τον Πρέσβη της Κύπρου στο Βελιγράδι Δημήτριο Θεοφυλάκτου είχε συνάντηση την Πέμπτη 1 Απριλίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. 

Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχαρίστησε τον κύπριο διπλωμάτη για την επίσκεψή του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την συμπάθεια του κυπριακού λαού προς τον σερβικό και τους ισχυρούς δεσμούς που τους συνδέουν.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοφυλάκτου ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την θερμή υποδοχή και στάθηκε ιδιαίτερα στους φιλικούς δεσμούς μεταξύ της Κύπρου και της Σερβίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων