22/04/2019 22/04/2019 Στην Πατριαρχική κατοικία στο Βελιγράδι βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες της Σερβίας. Συγκεκριμένα ανήμερα της εορτής του Λαζάρου το Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Αλεξάντερ Βουτσιτς με τον ηγέτη των Σέρβων της Βοσνίας Μίρολαντ Ντόντικ. Οι δυο πλευρές συζήτησαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους...
22 Απριλίου, 2019 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2019 - 17:02

Ο Πρόεδρος της Σερβίας στον Πατριάρχη Ειρηναίο

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Σερβίας στον Πατριάρχη Ειρηναίο

Στην Πατριαρχική κατοικία στο Βελιγράδι βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες της Σερβίας. Συγκεκριμένα ανήμερα της εορτής του Λαζάρου το Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Αλεξάντερ Βουτσιτς με τον ηγέτη των Σέρβων της Βοσνίας Μίρολαντ Ντόντικ. Οι δυο πλευρές συζήτησαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους σέρβους της Βοσνίας, καθώς επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική εκκλησία του εδρεύει στη Βοσνία. Τέλος τόσο ο κ. Βούτσιτς όσο και ο κ. Ντόντικ ευχαρίστησαν τον Πατριάρχη για την θερμή υποδοχή και του ευχήθηκαν καλό Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων