31/10/2020 31/10/2020 Ο πρόεδρος της Βουλής του Μαυροβουνίου, Aleksa Bečić, κατέθεσε στεφάνι και προσκύνησε τη σορό του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου, στην κρύπτη του καθεδρικού ναού της Αναστάσεως του Χριστού στην Ποντγκόριτσα, όπως ανακοίνωσε το κοινοβούλιο του Μαυροβουνίου. Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Συνέλευσης του Μαυροβουνίου είχε στείλει τα συλλυπητήριά του στους Επίσκοπους, μοναχούς και κληρικούς...
31 Οκτωβρίου, 2020 - 21:30

Ο πρόεδρος της Βουλής προσκύνησε τη σορό του μακαριστού Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Ο πρόεδρος της Βουλής προσκύνησε τη σορό του μακαριστού Μαυροβουνίου

Ο πρόεδρος της Βουλής του Μαυροβουνίου, Aleksa Bečić, κατέθεσε στεφάνι και προσκύνησε τη σορό του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου, στην κρύπτη του καθεδρικού ναού της Αναστάσεως του Χριστού στην Ποντγκόριτσα, όπως ανακοίνωσε το κοινοβούλιο του Μαυροβουνίου.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Συνέλευσης του Μαυροβουνίου είχε στείλει τα συλλυπητήριά του στους Επίσκοπους, μοναχούς και κληρικούς του Μητροπολιτικού Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας.

«Είστε ένας από αυτούς που έδωσε στον λαό του ό, τι δημιούργησε! Ειλικρινά συλλυπητήρια στους Επίσκοπους, τους μοναχούς και τους κληρικούς, και εύχομαι την αιώνια ειρήνη και ευλογία  στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ο διάδοχός του δεν θα περπατήσει στα ακανθώδη μονοπάτια που ο Μητροπολίτης και οι άνθρωποί του περπατούσαν με αξιοπρέπεια και ποιμαντική φροντίδα», έγραψε ο Πρόεδρος της Συνέλευσης στο Twitter.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων