23/11/2023 23/11/2023 Για θέματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία του Μαυροβουνίου συζήτησαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης κ. Ιωαννίκιος και ο Πρόεδρος του  Κοινοβουλίου της χώρας, Αντρίγια Μάντιτς.  Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο θεσμών, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου κ. Μάντιτς, επισκέφθηκε χθες την Ιερά Μονή  Τσέτνιε, όπου και η έδρα της Μητρόπολης. Εκεί...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 10:11

Ο Πρόεδρος της Βουλής του Μαυροβουνίου στη Μονή Τσέτνιε

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Βουλής του Μαυροβουνίου στη Μονή Τσέτνιε

Για θέματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία του Μαυροβουνίου συζήτησαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης κ. Ιωαννίκιος και ο Πρόεδρος του  Κοινοβουλίου της χώρας, Αντρίγια Μάντιτς. 

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο θεσμών, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου κ. Μάντιτς, επισκέφθηκε χθες την Ιερά Μονή  Τσέτνιε, όπου και η έδρα της Μητρόπολης.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωαννίκιος ο οποίος και τον συνόδευσε για να προσκυνήσει το ιερό λείψανο του Αγίου Πέτρου του Τσέτνιε, καθώς και άλλα ιερά λείψανα που αποθησαυρίζονται στη Μονή.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση του Μητροπολίτη με τον κ. Μάντιτς κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα ενώ μετά την ολοκλήρωσή της έγινε ανταλλαγή δώρων σε ανάμνηση της επισκέψεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων