11/10/2020 11/10/2020 Ικανοποιημένοι με την κατάσταση της υγείας του Σεβ. Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου, ο οποίος δοκιμάζεται από τον κορωνοϊο, είναι οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου της Ποτγκόριτσα.  Το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης δεν είχε πυρετό για αρκετές ημέρες και πλέον δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον οξυγόνο ενθαρρύνει όλο και περισσότερο τους γιατρούς αναφέρει η σχετική...
11 Οκτωβρίου, 2020 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2020 - 15:34

Ικανοποίηση από την πορεία της υγείας του Μητρ. Αμφιλόχιου

Διαδώστε:
Ικανοποίηση από την πορεία της υγείας του Μητρ. Αμφιλόχιου

Ικανοποιημένοι με την κατάσταση της υγείας του Σεβ. Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου, ο οποίος δοκιμάζεται από τον κορωνοϊο, είναι οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου της Ποτγκόριτσα. 

Το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης δεν είχε πυρετό για αρκετές ημέρες και πλέον δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον οξυγόνο ενθαρρύνει όλο και περισσότερο τους γιατρούς αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Μαυροβουνίου.

Στις 6 Οκτωβρίου, ο Μητροπολίτης εισήχθη στο πνευμονολογικό τμήμα του Κλινικού Κέντρου του Μαυροβουνίου για νοσοκομειακή περίθαλψη μετά από μια εξέταση που έδειξε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Ο πρώην Ερζεγοβίνης Αθανάσιος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο, είχε χθες, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ο Πανιερ. Επίσκοπος πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κ. Αθανάσιος (Γιέφτιτς).

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για αυτή τη συνομιλία. Επίσης, δήλωσε την ικανοποίηση του προς τον Επίσκοπο κ. Αθανάσιο για την ολοκλήρωση του βιβλίου του σχετικά με τις Επιστολές του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς, ο οποίος υπήρξε πνευματικός τους πατέρας, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και Επιστολές που είχε αποστείλει ο Άγιος Ιουστίνος στον τότε Ιερομόναχο και νυν Μητροπολίτη Αμφιλόχιο.

Νωρίτερα, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος βρέθηκε στο ναό της Αναστάσεως του Χριστού στη Ποτγκόριτσα όπου είχε συνομιλία με κληρικούς και πιστούς.

Παλαιότερη φωτογραφία των δυο Επισκόπων της Εκκλησίας της Σερβίας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων