09/10/2020 09/10/2020 «Ο Μητροπολίτης του Τσετίνιε μάχεται για να φέρει τόσο τον σταυρό του όσο και τον σταυρό της Μητρόπολης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, μετέχοντας στα δεινά εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με αυτή την ασθένεια. Ο Θεός έστειλε πόνο στην ανθρωπότητα για να τη θεραπεύσει από το μίσος και τον εγωισμό, για να κάνει την ανθρωπότητα...
09 Οκτωβρίου, 2020 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2020 - 17:51

«Ο Θεός έδωσε τον κορωνοϊό στην ανθρωπότητα για να την θεραπεύσει»

Διαδώστε:
«Ο Θεός έδωσε τον κορωνοϊό στην ανθρωπότητα για να την θεραπεύσει»

«Ο Μητροπολίτης του Τσετίνιε μάχεται για να φέρει τόσο τον σταυρό του όσο και τον σταυρό της Μητρόπολης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, μετέχοντας στα δεινά εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με αυτή την ασθένεια. Ο Θεός έστειλε πόνο στην ανθρωπότητα για να τη θεραπεύσει από το μίσος και τον εγωισμό, για να κάνει την ανθρωπότητα να συνειδητοποιήσει ότι Εκείνος είναι ο μόνος που δίνει αληθινή ζωή. Αυτήν την ταλαιπωρία τη χρησιμοποιεί ο Θεός, για να μας υπενθυμίσει ότι ο θάνατος δεν είναι η τελευταία λέξη αυτής της ζωής, αλλά μόνο μια προετοιμασία για την αιώνια Βασιλεία του Θεού της αγάπης – του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος», δήλωσε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος. Ο Σεβασμιώτατος αναρρώνει καλώς στο Κλινικό Κέντρο του Μαυροβουνίου, όπου νοσηλεύεται από τις 6 Οκτωβρίου, αφού επιβεβαιώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Το νέο ανακοινωθέν αναφέρει πως ο Μητροπολίτης αναρρώνει με επιτυχία, αισθάνεται καλά και οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την ανάρρωσή του.

Αφού έλαβε το Ιερό Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας, ο Επίσκοπος χαιρέτησε και ευλόγησε όλους όσοι νοιάζονται για την υγεία του, «ζητώντας τους να φροντίσουν την υγεία όλων εκείνων που υποφέρουν, όχι μόνο εδώ στο Μαυροβούνιο αλλά σε όλο τον κόσμο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων