05/04/2019 05/04/2019 Με την ευλογία του Πατριάρχη της Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου, πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι πνευματική βραδιά προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το βιβλίο με τίτλο “Ο Θεραπευτής Άγιος Νεκτάριος ” του Ιερέα Ν. Άντριτς από το Βάλιεβο. Διοργανωτής είναι το Διεθνές Ταμείο της Ενότητας των Ορθοδόξων Λαών (υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου Μόσχας)....
05 Απριλίου, 2019 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2019 - 9:15

“Ο Θεραπευτής Άγιος Νεκτάριος” στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
“Ο Θεραπευτής Άγιος Νεκτάριος” στο Βελιγράδι

Με την ευλογία του Πατριάρχη της Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου, πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι πνευματική βραδιά προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το βιβλίο με τίτλο “Ο Θεραπευτής Άγιος Νεκτάριος ” του Ιερέα Ν. Άντριτς από το Βάλιεβο.

Διοργανωτής είναι το Διεθνές Ταμείο της Ενότητας των Ορθοδόξων Λαών (υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου Μόσχας). Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρα, Ιερείς της Εκκλησίας της Σερβίας αλλά και άλλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, άνθρωποι των τεχνών και του θεάματος αλλά και μέλη της ελληνικής και της ρωσικής κοινότητας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων