23/02/2021 23/02/2021 Τον υπουργό Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Μαυροβουνίου Βλαντιμίρ Λεποσάβιτς υποδέχθηκε χθες στην Επισκοπή Κατοικία, ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς, τοποτηρητής της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, κ. Ιωαννίκιος. Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Λεποσάβιτς απέδωσε στον Επίσκοπο τιμητική διάκριση για την «ακούραστη δουλειά και τον έντιμο και θαρραλέο αγώνα για την υπεράσπιση των Ιερών...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 8:21
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2021 - 8:27

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τιμά τον Επίσκοπο Νίκσιτς

Διαδώστε:
Ο υπουργός Δικαιοσύνης τιμά τον Επίσκοπο Νίκσιτς

Τον υπουργό Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Μαυροβουνίου Βλαντιμίρ Λεποσάβιτς υποδέχθηκε χθες στην Επισκοπή Κατοικία, ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς, τοποτηρητής της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, κ. Ιωαννίκιος.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Λεποσάβιτς απέδωσε στον Επίσκοπο τιμητική διάκριση για την «ακούραστη δουλειά και τον έντιμο και θαρραλέο αγώνα για την υπεράσπιση των Ιερών και την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών όλων των πολιτών του Μαυροβουνίου».
Ο Υπουργός έδωσε επίσης συμβολικά στον Επίσκοπο Ιωαννίκιο αντίγραφο της Εφημερίδας του Κυβερνήσεως της 26ης Ιανουαρίου 2021, στην οποία δημοσιεύτηκε ο νέος νόμος για την ελευθερία της θρησκείας και της πίστης και το νομικό καθεστώς των θρησκευτικών κοινοτήτων, ο οποίος ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο του Μαυροβουνίου στις 20 Ιανουαρίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων