21/06/2019 21/06/2019 Με τον υπουργό Πολιτισμού της χώρας Vladana Vukosavljević, συναντήθηκε σήμερα 21 Ιουνίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην τρέχουσα κατάσταση και την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των πολιτιστικών ιδρυμάτων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά και των Μουσείων, Βιβλιοθηκών -και αρχείων που κατέχει. Ο υπουργός Πολιτισμού δήλωσε ότι θα πρέπει να ληφθούν όλα τα...
21 Ιουνίου, 2019 - 13:46

Ο υπουργός Πολιτισμού στον Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Ο υπουργός Πολιτισμού στον Πατριάρχη Σερβίας

Με τον υπουργό Πολιτισμού της χώρας Vladana Vukosavljević, συναντήθηκε σήμερα 21 Ιουνίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην τρέχουσα κατάσταση και την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των πολιτιστικών ιδρυμάτων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά και των Μουσείων, Βιβλιοθηκών -και αρχείων που κατέχει.

Ο υπουργός Πολιτισμού δήλωσε ότι θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να υπάρξει συνεργασία με την κυβέρνηση ώστε τα ιδρύματα αυτά να λειτουργούν απρόσκοπτα καθώς πρόκειται  για “ανεκτίμητη κεφάλαια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ιστορία και τον πολιτισμό της Εκκλησίας και του κράτους”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων