17/08/2022 17/08/2022 Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος αποτελεί το πιο αξιόπιστο πρόσωπο για τους νέους της Σερβίας ηλικίας 15 έως 30 ετών έδειξε πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στη χώρα.  Σύμφωνα με έρευνα του Youth Umbrella Organization που διεξήχθη από τον Μάιο έως τον Ιούλιο, ο πιο έμπιστος θεσμός μεταξύ των νέων είναι ο σερβικός στρατός (2,88/5), ακολουθούμενος...
17 Αυγούστου, 2022 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2022 - 8:40

Οι νέοι της Σερβίας δείχνουν εμπιστοσύνη στον Πατριάρχη Πορφύριο

Διαδώστε:
Οι νέοι της Σερβίας δείχνουν εμπιστοσύνη στον Πατριάρχη Πορφύριο

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος αποτελεί το πιο αξιόπιστο πρόσωπο για τους νέους της Σερβίας ηλικίας 15 έως 30 ετών έδειξε πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στη χώρα. 

Σύμφωνα με έρευνα του Youth Umbrella Organization που διεξήχθη από τον Μάιο έως τον Ιούλιο, ο πιο έμπιστος θεσμός μεταξύ των νέων είναι ο σερβικός στρατός (2,88/5), ακολουθούμενος από την Εκκλησία (2,72). Ενώ οι Σέρβοι νέοι γενικά δεν εμπιστεύονται ιδιαίτερα τους θεσμούς, είναι αξιοσημείωτο ότι η εμπιστοσύνη στην Εκκλησία εκτινάχθηκε από το 2,1 στο 2,72 μέσα σε πέντε χρόνια.

Όσον αφορά τα δημόσια πρόσωπα, η νεολαία έδωσε υψηλή βαθμολογία στον Πατριάρχη Πορφύριο (2,71), και το χαμηλότερη στην πρωθυπουργό Άννα Μπράνμπιτς (1,46). Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα χαμηλά κινήθηκαν τα ποσοστά αξιοπιστίας για την προεδρία και την κυβέρνηση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων