23/06/2021 23/06/2021 Με τους Πρέσβης των χωρών Βουλγαρίας και Ρωσίας συναντήθηκε στη Μονή Τσέτνιε, έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιωαννίκιος. Πρώτη πέρασε το κατώφλι της Μονής η Πρέσβης της Βουλγαρίας στο Μαυροβούνιο, κ. Μεγλένα Πλουκιέβα – Αλεξάντροβα, η οποία συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για την εκλογή ενώ στη συνέχεια αντάλλαξαν απόψεις σχετικά...
23 Ιουνίου, 2021 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2021 - 9:17

Οι Πρέσβεις Βουλγαρίας και Ρωσίας στον Μητροπολίτη Ιωαννίκιο

Διαδώστε:
Οι Πρέσβεις Βουλγαρίας και Ρωσίας στον Μητροπολίτη Ιωαννίκιο

Με τους Πρέσβης των χωρών Βουλγαρίας και Ρωσίας συναντήθηκε στη Μονή Τσέτνιε, έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιωαννίκιος.

Πρώτη πέρασε το κατώφλι της Μονής η Πρέσβης της Βουλγαρίας στο Μαυροβούνιο, κ. Μεγλένα Πλουκιέβα – Αλεξάντροβα, η οποία συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για την εκλογή ενώ στη συνέχεια αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τρέχοντα ζητήματα.

Αμέσως μετά τον Μητροπολίτη κ. Ιωαννίκιο επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Μαυροβούνιο, κ. Βλαδσάλ Μασλενίκοφ, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στον νέο Μητροπολίτη Μαυροβουνίου για την εκλογή του.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας ενημέρωσε για ακόμη μια φορά το ποίμνιό του να είναι προσεκτικό ως προς το περιεχόμενο ορισμένων σελίδων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες παρουσιάζονται ως σελίδες της Μητρόπολης αναρτώντας ψευδείς ειδήσεις σχετικά με δηλώσεις του Μητροπολίτη. “Η μόνη πηγή ενημέρωσης σχετικά με τις δηλώσεις και τις δράσεις του Μητροπολίτη είναι η επίσημη σελίδα της Μητροπόλεως mitropolija.com και ιστότοπος του Radio Svetigora”, ξεκαθαρίζει η Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων