01/08/2020 01/08/2020 Επιστολή υποστήριξης υπέγραψαν οι πυροσβέστες από διάφορες πόλεις του Μαυροβουνίου για να δείξουν τη στήριξή τους στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία που βρίσκεται σε σύγκρουση με την κυβέρνηση του Μαυροβουνίου για τον αντισυνταγματικό νόμο περί θρησκευτικής ελευθερίας που “δεσμεύσει” την εκκλησιαστική περιουσία. “Συμμετέχουμε με τους συναδέλφους μας στη στήριξη της Εκκλησίας και με αυτό τον τρόπο...
01 Αυγούστου, 2020 - 22:52
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 22:54

Οι πυροσβέστες στο πλευρό της Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Οι πυροσβέστες στο πλευρό της Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο

Επιστολή υποστήριξης υπέγραψαν οι πυροσβέστες από διάφορες πόλεις του Μαυροβουνίου για να δείξουν τη στήριξή τους στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία που βρίσκεται σε σύγκρουση με την κυβέρνηση του Μαυροβουνίου για τον αντισυνταγματικό νόμο περί θρησκευτικής ελευθερίας που “δεσμεύσει” την εκκλησιαστική περιουσία.

“Συμμετέχουμε με τους συναδέλφους μας στη στήριξη της Εκκλησίας και με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνουμε τη θέση μας ότι η ελευθερία δεν έχει τίμημα” τονίζουν στην επιστολή τους οι πυροσβέστες της Ποντγκόριτσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων