03/10/2019 03/10/2019 Μια μοναδική έκθεση με δεκάδες κειμήλια της Ορθοδοξίας ανοίγει τις πύλες της στο Βελιγράδι, με αφορμή την επέτειο των 800 ετών της Σερβικής ορθοδόξου Εκκλησίας. Η έκθεση Οκτώ Αιώνων Τέχνης υπό την αιγίδα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα ανοίξει στο Μουσείο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 . Για πρώτη φορά θα...
03 Οκτωβρίου, 2019 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2019 - 9:46

“Οκτώ αιώνες εκκλησιαστικής Τέχνης”

Διαδώστε:
“Οκτώ αιώνες εκκλησιαστικής Τέχνης”

Μια μοναδική έκθεση με δεκάδες κειμήλια της Ορθοδοξίας ανοίγει τις πύλες της στο Βελιγράδι, με αφορμή την επέτειο των 800 ετών της Σερβικής ορθοδόξου Εκκλησίας.

Η έκθεση Οκτώ Αιώνων Τέχνης υπό την αιγίδα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα ανοίξει στο Μουσείο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 .

Για πρώτη φορά θα εκτεθούν χειρόγραφα, βιβλία και άλλα έργα σπάνια έργα εκκλησιαστικής τέχνης.

«Τα πολύτιμα έργα και ιερά έχουν διατηρηθεί στην Εκκλησία μας από την πρόνοια του Θεού” γράφει ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος και προσθέτει: “Συνεχίζουμε στα στα βήματα των προγόνων μας προσπαθώντας όχι μόνο να διαφυλάξουμε ό, τι έχουμε κληρονομήσει αλλά και να πολλαπλασιάσουμε βλαστούς που θα παράγουν καλά έργα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων