27/08/2020 27/08/2020 Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές στο Μαυροβούνιο, που είναι προγραμματισμένες για την επόμενη Κυριακή, κι ενώ συνεχίζονται οι διώξεις εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του καλεί τους κατοίκους του Μαυροβουνίου να πάνε στις κάλπες όσο το δυνατόν πιο μαζικά για να υπερασπιστούν τα ιερά. “Σε...
27 Αυγούστου, 2020 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2020 - 10:28

“Όλοι στις κάλπες να υπερασπιστούμε τα Ιερά μας”

Διαδώστε:
“Όλοι στις κάλπες να υπερασπιστούμε τα Ιερά μας”

Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές στο Μαυροβούνιο, που είναι προγραμματισμένες για την επόμενη Κυριακή, κι ενώ συνεχίζονται οι διώξεις εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του καλεί τους κατοίκους του Μαυροβουνίου να πάνε στις κάλπες όσο το δυνατόν πιο μαζικά για να υπερασπιστούν τα ιερά.

“Σε ηλικία 82 ετών, πηγαίνω στις κοινοβουλευτικές εκλογές για πρώτη φορά τώρα, στις 30 Αυγούστου, και καλώ όλους τους Μαυροβούνιους, όλους τους κατοίκους του Μαυροβουνίου να ψηφίσουν υπέρ της υπεράσπισης των Ιερών μας, που δέχονται επίθεση σήμερα από εκείνους που αγνοούν ποιο είναι το Ιερό και σωστό”, δήλωσε ο Μητροπολίτης.

“Την Κυριακή πηγαίνουμε όλοι στις εκλογές για την υπεράσπιση των Ιερών μας”, είπε μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων