29/11/2020 29/11/2020 Tην ικανοποίησή τους για την καλή γενική κατάσταση υγείας του Πανιερωτάτου Επισκόπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς και τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, κ. Ιωαννίκιου, εξέφρασαν σήμερα οι θεράποντες ιατροί του, που δήλωσαν ότι η θεραπεία του ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι γιατροί έκριναν -βάσει των τελευταίων εξετάσεών του- πως ο οργανισμός του έχει δημιουργήσει πια...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 17:57

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η θεραπεία του Επισκόπου Νίκσιτς

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η θεραπεία του Επισκόπου Νίκσιτς

Tην ικανοποίησή τους για την καλή γενική κατάσταση υγείας του Πανιερωτάτου Επισκόπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς και τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, κ. Ιωαννίκιου, εξέφρασαν σήμερα οι θεράποντες ιατροί του, που δήλωσαν ότι η θεραπεία του ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οι γιατροί έκριναν -βάσει των τελευταίων εξετάσεών του- πως ο οργανισμός του έχει δημιουργήσει πια ανοσία στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα επιδημιολογικά μέτρα, έχει λήξει η περίοδος αυτο-απομόνωσης του Παν. Επισκόπου, καθώς και η περίοδος απομόνωσης προς ανάπαυση και ανάρρωση, η οποία καθορίστηκε από τους γιατρούς του.

Έτσι, κατόπιν σύστασης, βεβαίως, ο Επίσκοπος θα ξεκινήσει μια ελεγχόμενη και σταδιακή επιστροφή στα καθήκοντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων