05/06/2020 05/06/2020 Τα θυρανοίξια του νεόκτιστου Ιερού Ναού του Αγίου Σάββα στην περιοχή Τρονβόλο στο Ανατολικό Σαράγιεβο τέλεσε στις 30 Μαΐου ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος. Ύστερα από αρκετούς κόπους η κατασκευή του ναού ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό, δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στους Ορθοδόξους της περιοχής. Πριν τα θυρανοίξια τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου....
05 Ιουνίου, 2020 - 17:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2020 - 17:04

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή ναού του Αγίου Σάββα στο Σαράγιεβο

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή ναού του Αγίου Σάββα στο Σαράγιεβο

Τα θυρανοίξια του νεόκτιστου Ιερού Ναού του Αγίου Σάββα στην περιοχή Τρονβόλο στο Ανατολικό Σαράγιεβο τέλεσε στις 30 Μαΐου ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος.

Ύστερα από αρκετούς κόπους η κατασκευή του ναού ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό, δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στους Ορθοδόξους της περιοχής.

Πριν τα θυρανοίξια τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

“Επιτρέψτε μου, αδελφοί και αδελφές, να σας συγχαρώ για την αφιέρωση αυτού του ναού του Αγίου Σάββα και να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη αγάπη, το ζήλο και τη σκληρή δουλειά σας. Αυτό είναι το μεγάλο έργο για εσάς ως Εκκλησία εδώ στο Τρόνβο. Υπάρχουν λίγες περιοχές της τοπικής μας Εκκλησίας που μπορούν να καυχηθούν για ένα τέτοιο ναό του Αγίου Σάββα”, τόνισε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

Ως ένδειξη τιμής και σεβασμού για όσους συνέβαλαν στην κατασκευή του ναού του Αγίου Σάββα, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος επέδωσε στο τέλος τιμητικές πλακέτες στους συντελεστές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων