29/11/2020 29/11/2020 Τα ονομαστήριά του γιόρτασε χθες, 28η Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας, κ. Χρυσόστομος, τοποτηρητής του Πατριαρχείου Σερβίας. Φέτος, με τη Χάρη του Θεού, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε σε αγρυπνία στην παλαιά εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Dobrun, όπου έγινε και αρτοκλασία. Μετά τη Θεία Λειτουργία, ένας εκ των πέντε Αρχιμανδριτών που συλλειτουργούσαν μαζί του,...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 17:57

Ονομαστήρια τοποτηρητή του Πατριαρχείου Σερβίας

Διαδώστε:
Ονομαστήρια τοποτηρητή του Πατριαρχείου Σερβίας

Τα ονομαστήριά του γιόρτασε χθες, 28η Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας, κ. Χρυσόστομος, τοποτηρητής του Πατριαρχείου Σερβίας. Φέτος, με τη Χάρη του Θεού, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε σε αγρυπνία στην παλαιά εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Dobrun, όπου έγινε και αρτοκλασία.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ένας εκ των πέντε Αρχιμανδριτών που συλλειτουργούσαν μαζί του, ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ ευλόγησε τον πεντάρτο και συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για τη γιορτή του.

Υπενθυμίζεται ότι το Πατριαρχείο Σερβίας ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων