07/09/2020 07/09/2020 “Ό,τι βλέπουμε με τα μάτια μας, και αυτό που δεν βλέπουμε, είναι όλα δώρο του Θεού για εμάς τους ανθρώπους. Γι ‘αυτό καλούμαστε να ευχαριστήσουμε τον Θεό για τα πάντα” δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Βελιγράδι και πρόσθεσε: “Όπου υπάρχει ευγνωμοσύνη, υπάρχει επίσης...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 8:32

“Όπου υπάρχει ευγνωμοσύνη, υπάρχει ευλογία”

Διαδώστε:
“Όπου υπάρχει ευγνωμοσύνη, υπάρχει ευλογία”

“Ό,τι βλέπουμε με τα μάτια μας, και αυτό που δεν βλέπουμε, είναι όλα δώρο του Θεού για εμάς τους ανθρώπους. Γι ‘αυτό καλούμαστε να ευχαριστήσουμε τον Θεό για τα πάντα” δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Βελιγράδι και πρόσθεσε: “Όπου υπάρχει ευγνωμοσύνη, υπάρχει επίσης η ευλογία του Θεού”
Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε επίσης στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απευθυνόμενος σε παιδιά, γονείς και δασκάλους:
“Είθε ο Κύριος να ευλογήσει τα παιδιά και τους δασκάλους μας να εμπνευστούν από το Άγιο Πνεύμα, έτσι ώστε οι γνώσεις που λαμβάνουν να είναι τόσο προς προσωπικό όσο και και προς εθνικό όφελος”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων