23/06/2022 24/06/2022 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σέγκεντ της Ουγγαρίας πραγματοποίησε η ανδρική εθνική ομάδα πόλο της Σερβίας την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στο περιθώριο της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Βουδαπέστη. Η ομάδα με επικεφαλής τον προπονητή Ντέγιαν Σάβιτς, έλαβε την ευλογία...
23 Ιουνίου, 2022 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2022 - 0:43

Ουγγαρία: Στον Άγιο Νικόλαο του Σέγκεντ Σέρβοι πολίστες

Διαδώστε:
Ουγγαρία: Στον Άγιο Νικόλαο του Σέγκεντ Σέρβοι πολίστες
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σέγκεντ της Ουγγαρίας πραγματοποίησε η ανδρική εθνική ομάδα πόλο της Σερβίας την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στο περιθώριο της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Βουδαπέστη.

Η ομάδα με επικεφαλής τον προπονητή Ντέγιαν Σάβιτς, έλαβε την ευλογία του π. Ντάλιμπορ Μιλένκοβιτς, ο οποίος την συνεχάρη για τη νίκη της επί των ΗΠΑ και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Κατά την επίσκεψη στην εκκλησία, οι αθλητές γνώρισαν την ιστορία των Σέρβων στην περιοχή και ενημερώθηκαν για τις σημερινές συνθήκες διαβίωσης και λειτουργίας της Σερβικής κοινότητας.

Η εθνική Σερβίας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αυστραλίας σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων