19/10/2022 19/10/2022 Με τίτλο “Για το καλό του πλησίον”, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Επισκοπής Μπάτσκας δώρισε πακέτα αγάπης σε παιδιά που νοσηλεύονται στα αιματολογικά-ογκολογικά, πνευμονολογικά, νεφρολογικά, γαστρεντερολογικά και ανοσολογικά τμήματα του Ινστιτούτου Υγείας Παιδιών και Νέων της Βοϊβοντίνα στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Η φιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Πανιερώτατου Επισκόπου Μπάτσκας κ. Ειρηναίου. Εκ...
19 Οκτωβρίου, 2022 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2022 - 12:09

Πακέτα αγάπης σε παιδιά με ανίατες ασθένειες από την Επισκοπή Μπάτσκας

Διαδώστε:
Πακέτα αγάπης σε παιδιά με ανίατες ασθένειες από την Επισκοπή Μπάτσκας

Με τίτλο “Για το καλό του πλησίον”, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Επισκοπής Μπάτσκας δώρισε πακέτα αγάπης σε παιδιά που νοσηλεύονται στα αιματολογικά-ογκολογικά, πνευμονολογικά, νεφρολογικά, γαστρεντερολογικά και ανοσολογικά τμήματα του Ινστιτούτου Υγείας Παιδιών και Νέων της Βοϊβοντίνα στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Η φιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Πανιερώτατου Επισκόπου Μπάτσκας κ. Ειρηναίου.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ινστιτούτου, ο καθηγητής Δρ. Slobodan Spasojević εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την χειρονομία αγάπης και προσοχής προς τα άρρωστα παιδιά που νοσηλεύονται και διαμένουν στο Ινστιτούτο Υγείας.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από eparhijabacka.info

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων