27/04/2022 27/04/2022 Κοντά στους σέρβους του Κοσσυφοπεδίου βρέθηκαν την ημέρα του Πάσχα ο Επίσκοπος Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιος και ο Διευθυντής του Γραφείου της Σερβικής Δημοκρατίας για το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, Πέταρ Πέτκοβιτς.  Σκοπός της επίσκεψής τους στο χωρίο Μπάνιο του δήμου Σκετνέραϊ ήταν να τονίσουν προς τους κατοίκους ότι δεν είναι ξεχασμένοι και απομονωμένοι...
27 Απριλίου, 2022 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2022 - 9:25

Πάσχα στο Κοσσυφοπέδιο με πολλαπλά μηνύματα

Διαδώστε:
Πάσχα στο Κοσσυφοπέδιο με πολλαπλά μηνύματα

Κοντά στους σέρβους του Κοσσυφοπεδίου βρέθηκαν την ημέρα του Πάσχα ο Επίσκοπος Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιος και ο Διευθυντής του Γραφείου της Σερβικής Δημοκρατίας για το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, Πέταρ Πέτκοβιτς. 

Σκοπός της επίσκεψής τους στο χωρίο Μπάνιο του δήμου Σκετνέραϊ ήταν να τονίσουν προς τους κατοίκους ότι δεν είναι ξεχασμένοι και απομονωμένοι ιδιαίτερα σε μια τόσο μεγάλη εορτή για τους Ορθοδόξου.

Η υποδοχή από τους κατοίκους υπήρξε θερμή ενώ μεγάλος ήταν ο αριθμός των παιδιών τα οποία δέχθηκαν τα δώρα που τους προσέφεραν ο Πανιερώτατος κ. Θεοδόσιος και ο κ Πέτκοβιτς.

Ο Διευθυντής του Γραφείου της Σερβικής Δημοκρατίας επεσήμανε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να οικοδομηθεί η ειρήνη και ένα ασφαλές μέλλον για τους κατοίκους της περιοχής. “Εδώ δεν είμαστε μόνοι μας. Είμαστε εδώ για να οικοδομήσουμε την ειρήνη, για να μιλήσουμε με τα παιδιά μας που αντιπροσωπεύουν τη μελλοντική επιβίωση του λαού μας εδώ, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να δούμε τι είναι αυτό που εμείς, ως κράτος της Σερβίας, μπορούμε ακόμα να βοηθήσουμε και να κάνουμε για τους ανθρώπους μας να ζήσουν μια ζωή αντάξια ενός ανθρώπου στον 21ο αιώνα. Δεν είναι καθόλου εύκολο, οι πειρασμοί είναι μεγάλοι, ειδικά σε αυτό το μάλλον άβολο περιβάλλον, αλλά είμαστε εδώ για να οικοδομήσουμε την ειρήνη, είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τα παιδιά μας”.

Οκ. Πέτκοβιτς ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Ράσκας και Πριζρένης που τον συνόδευσε σε αυτή την επίσκεψη και τόνισε την ανάγκη για συνέχιση της συνεργασίας προς όφελος του λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων